Najbolji restoran u Podgorici – Okusite duh primorja

7 Comments

Ako želite da osjetite pravi duh primorja u svakom zalogaju i uživate u jedinstvenoj atmosferi crnogorskog podneblja, izaberite najbolji restoran u Podgorici – Alchemist.

Najbolji restoran u Podgorici

Kombinacija maštovite hrane, velikog broja interesantnih koktela i talentovanih muzičara je ono što čini Alchemist nezaobilaznom destinacijom u glavnom gradu Crne Gore. Pogledajte koji su sve to razlozi zašto treba da posjetite ovaj restoran tokom vašeg slijedećeg putovanja.

Kvalitetna i maštovita hrana

S obzirom da je u pitanju restoran, sasvim je logično da je hrana na prvom mjestu. Talentovani kuvari u Alchemistu su majstori svog zanata koji se uvijek trude da naprave maštovita i ukusna jela za svoje goste. U zavisnosti od toga kakvog ste raspoloženja, možete uživati u različitim specijalitetima.

Restoran Alchemist vam nudi širok izbor specijaliteta od morskih plodova tako da možete stvarno osjetiti svu draž primorja. Morate probati lignje na žaru koje ne samo da su preukusne, već i nevjerovatno zdrave. Grilovana hobotnica sa miks salatom će vam takođe pomoći da snizite loš holesterol dok uživate u ovom jedinstvenom specijalitetu.

Najbolji restoran u Podgorici

Naravno, ne treba zaboraviti i gambore, koji se mogu jesti u raznim kombinacijama, kao salata, toplo predjelo, ili esencijalni deo rižotoa.

  • Specijaliteti od mesa

Ukoliko niste preveliki ljubitelj morskih plodova, možete se lako prebaciti na nevjerovatne specijalitete od mesa koje nudi najbolji restoran u Podgorici, Alchemist. Kako bi se osigurao potpuni užitak tokom jela, Alchemist restoran koristi specijalne PIRA peći, koje pomažu da se sačuvaju svi hranljivi sastojci mesa, kao i sve arome.

Najbolji restoran u Podgorici

Biftek je pravi izbor za sve goste koji žele da probaju najukusnije i najmekše komade mesa. Sa druge strane, ne možete da napustite ovaj sjajan restoran a da ne probate poznatu Larnaka ćuretinu koja je punjena haloumi sirom, čili paprikom i medom.

  • Pašta

Ono čime se restoran Alchemist posebno ponosi u svojoj ponudi je kvalitetna domaća pašta.

Najbolji restoran u Podgorici

Jedinstven ukus koji se ne može postići na bilo koji drugi, industrijski način će oduševiti sva vaša čula. Već na prvi zalogaj ćete uočiti razliku i kvalitet domaće napravljene pašte. S obzirom da najbolji restoran u Podgorici, Alchemist mora da nudi i najbolju moguću paštu, smatramo da smo obavili naš zadatak. Svratite i probajte neko od naših preukusnih jela koja italijanskom proizvodu daju pravi crnogorski šmek.

Širok izbor pića

Da biste kompletirali svoj gastronomski doživljaj u restoranu Alchemist, mi vam nudimo i veliki izbor najukusnijih pića. Bez obzira da li volite kvalitetna vina, piva ili pak preferirate koktele, restoran Alchemist vam nudi širok i raznovrstan izbor. Naručite legendarni Mojito sa belim rumom, isprobajte čuveni Martini koji je bio omiljeno piće Džejmsa Bonda, ili isprobajte popularan ženski Cosmopolitan. Ako ipak želite da dodate malo posebne elegancije vašoj večeri, probajte i neka od penušavih vina u našoj ponudi kao što su Bellini, Mimosa, ili Kir Royal.

Žive svirke

Naravno, nisu samo hrana i piće ono zbog čega je Alchemist najbolji restoran u Podgorici. Mi nudimo i jedinstven provod u žive svirke koje će vas apsolutno oduševiti. Mi vrlo pažljivo biramo sve naše muzičare kako bismo vam osigurali nezaboravan provod i stvorili pravu atmosferu. Opustite se uz zvuke gitare koji idu savršeno uz jadranske talase i sveži morski vazduh. Bez obzira da li su u pitanju korporativne proslave ili neobavezan izlazak sa prijateljima, naši muzičari znaju kako da podignu raspoloženje i pomognu vam da se opustite.

Najbolji restoran u Podgorici – Alchemist

Najbolji restoran u Podgorici

Ovo su samo neki od razloga zašto je Alchemist apsolutno najbolji restoran u Podgorici. Ukoliko i dalje sumnjate u to, pozivamo vas da svratite i sami se uvjerite. Sasvim smo sigurni da će vas naša hrana, piće i atmsofera u potpunosti očarati.

Mjesto dobrog ukusa

Restoran Alchemist

Koncept atraktivnog i moderno uređenog hedonističnog prostora i originalne mediteranske kuhinje odiše tradicionalnom crnogorskom gostoljubivošću, što daje dobar povod da nam dođete u posjetu.

Budimo u kontaktu

Pošaljite nam poruku

Ukoliko imate neko pitanje za nas, sugesiju, pohvalu ili kritiku slobodno nam pišite, a mi ćemo vam u najskorijem mogućem roku odgvoriti.

Više sa našeg bloga

Ostavite komentar