Noćni život u Podgorici

2 Comments

Noćni život u Podgorici je ispunjen raznim dešavanjima.

Iako mnogi ističu da je Podgorica jedan od najmanjih glavnih gradova u Evropi, baš poput svake metropole, on je bogat kako kulturnim događajima tako i dobrim noćnim provodom.

Posebno je lijepo prošetati noću kada su spomenici, javne zgrade, crkve i mostovi osvijetljeni. Prelazak preko jednog od pješačkih mostova, pruža lijep pogled na dva najvažnija mosta u gradu.

 Sa jedne strane je most Blažo Jovanović, smješten u blizini ušća Ribnice i Morače, a sa druge strane, privlačni Milenijumski most, pravi predstavnik savremenog graditeljstva, koji je postao značajan objekat Podgorice.

Noćni život u Podgorici traje čitave godine

noćni život u Podgorici

Podgorica ima jedan od najboljih noćnih života u ovom dijelu Evrope.

Za razliku od gradova na primorju, koji “žive” samo tokom ljetnje sezone, noćni život u Podgorici traje čitave godine, svakog dana u nedjelji.

Muzika i atmosfera koje proviruju svaki put kad se odškrinu vrata lokala neće vam dopustiti da se zadržite samo na jednom mjestu, već ćete poželjeti da vidite sve, da doživiti svaki detalj koji noćni život u Podgorici nudi – od jazz i akustičnih nota , pa sve do elektronskih zvuka u velikim diskotekama.

Noćni život u Podgorici obično započinje ispijanjem kafe. Čak i u poznu jesen, zbog blage klime, koja dolazi sa primorja možete veče započeti u bašti omiljenog kafića.

Već par sati kasnije, uzavrela atmosfera će vas voditi dalje, gde ćete uz zvuke omiljene muzike uživati u predivnim podgoričkim večerima.

Capital Plaza – mjesto svih važnih dešavanja

Posebnu pažnju u Podgorici privlači Capital Plaza. Sa svojih 100.000 kvadratnih metara i vrijednošću preko 140 miliona evra, sadrži najbolje rezidencijalne i komercijalne jedinice.

Ovde se pored značajnih poslovnih objekata, nalaze i prelijepi restorani i barovi.

Moderan dizajn i opuštena atmosfera kafića u kombinaciji sa podgoričkom umjetnošću za izradu espresa predstavljaju zanimljivo iskustvo kako za sugrađane, tako i za sve posjetioce.

noćni život u Podgorici

U srcu ovog impozantnog kompleksa nalazi se elitni restoran  Alchemist  ,koji je mnogo više od običnog restorana.

Svojim neobičnim enterijerom, predstavlja pravo mjesto gdje možete na miru da porazgovarate i uživate u nevjerovatnim ukusima, koje niste imali prilike da probate na drugim mjestima.

Preko dana, porodični ručak u prijatnoj atmosferi uz mediteranske specijalitete i gelato napravljen po tradicionalnoj italijanskoj recepturi, pruža poseban ugođaj.

Međutim, u večernjim časovima on postaje atraktivni klub u kome se odvija glavni noćni život u Podgorici.

Prijatno veče provedeno u neobaveznom ispijanju kafe, veoma lako se može nastaviti do kasnih časova.

Već nakon nekoliko sati možete se preobuti se u visoke potpetice i provod nastaviti uz zvuke muzike, koja će pokrenuti vase kukove i naterati vas na ples.

noćni život u Podgorici

Programski sadržaj je raznovrstan i prilagođen je svačijem ukusu.

Ovdje ćete imati priliku da uživate u izvođenju najboljih domaćih muzičara i izvođača koji svojim glasom sve prisutne ostavljaju bez daha.

Dođite i uvjerite se sami da je Alchemist mjesto posebnog doživljaja!

Mjesto dobrog ukusa

Restoran Alchemist

Koncept atraktivnog i moderno uređenog hedonističnog prostora i originalne mediteranske kuhinje odiše tradicionalnom crnogorskom gostoljubivošću, što daje dobar povod da nam dođete u posjetu.

Budimo u kontaktu

Pošaljite nam poruku

Ukoliko imate neko pitanje za nas, sugesiju, pohvalu ili kritiku slobodno nam pišite, a mi ćemo vam u najskorijem mogućem roku odgvoriti.

Više sa našeg bloga

Ostavite komentar