Restoran Alchemist – mjesto vašeg potpunog užitka

7 Comments

Restoran Alchemist je mjesto koje će zadovoljiti sva vaša čula.

Moderno doba se odlikuje kreativnim idejama, koje kao rezultat daju restorane različitih koncepata. Tako da se danas prožimaju etno motivi, tradicionalna kuhinja, nezaobilazna klasika i sasvim, neobični, eklektični dizajn.

Restoran

U izobilju ponuda teško je naći onaj pravi u kojem ćete poželjeti da odvedete kako saradnike na poslovni ručak, tako i porodicu na nedjeljno okupljanje.

Vjerovali ili ne, mjesto potpunog užitka, ipak, postoji. U pitanju je restoran u Podgorici Alchemist koji donosi hranu vrhunskog ukusa, čarobni miris kafe, neodoljivi gelato i naravno, savršen provod.

Restoran Alchemist – hrana i za najprobirljivija nepca

Bez obzira na kriterijume po kojima biramo gdje ćemo jesti, ključni uticaj ima meni.

Restoran Alchemist misli na svakog gosta. Naš meni je tako sveobuhvatan i raznovrstan da će, sigurno, zadovoljiti i najprobirljivija nepca.

Restoran

Pored tradicionalnih jela naći ćete moderne vegetarijanske i veganske verzije za sve ljude koji se pridržavaju ovog režima ishrane.

Mediteranska hrana je glavni dio jelovnika po kojoj je restoran Alchemist poznat.

Vrhunska predjela u vidu raznih vrsta sireva, antipasto spremljen od grilovanog mediteranskog povrća, gambori sa povrćem u tempuri, najkvalitetnije ribe i morski plodovi, kao i najbolja domaća pašta u prepunim tanjirima, samo su dio mediterske ponude.

Takođe, restoran Alchemist se izdvaja od ostalih ugostiteljskih objekata, ne samo u Crnoj Gori već i u regionu po jelima spremljenim u PIRA peći.

Jedino PIRA peć omogućuje najbolji miris i ukus mesu, jer zadržava sve hranljive sastojke. Radi lakše preglednosti ova jela nose posebnu oznaku u meniju te ćete vrlo lako pronaći svoje omiljeno.

Restoran

Naravno, i sladokusci će uživati u restoranu Alchemist. Tart sa jabukama i sladoledom od vanile i prelepu kombinaciju hrskavih kora i kremastog fila u krempiti nikako ne smijete propustiti. Oni koji žele pravo osvježenje tokom vrelih ljetnjih dana mogu da izaberu čuveni gelato koji se sprema po tradicionalnoj italijanskoj recepturi.

Restoran Alchemist zagolicaće vaše čulo mirisa

Već sa prvim korakom pri ulazu u restoran možemo da osjetimo zavodljivi miris kafe.

Restoran

U Crnoj Gori se posebna pažnja posvećuje ispijanju ovog napitka. Bez obzira da li dan počinjete jutarnjom domaćom kafom, tradicionalno serviranom u fildžanu uz lokum ili u večernji izlazak krećete nakon gustiranja neke od najkvalitetnijih kafa, jedno je sigurno – prelijepe arome učiniće da ponovo posjetite restoran Alchemist.

Restoran Alchemist je pravi izbor za noćni život u Podgorici

Enterijer, raspored stolova, osvjetljenje, dekoracija, kao i sklop gostiju koji dolaze… Samo su neki od vizuelnih elemenata na osnovu kojih biramo izlazak u nekom lokalu.

Svi oni moraju biti na vrhunskom nivou, jer samo tada je zagarantovan dobar provod.

Nevjerovatna transformacija, iz dnevnog moderno urijeđenog hedonističnog prostora u atraktivan noćni klub čini restoran Alchemist centralnim mjestom za provod u Podgorici.

Restoran

Muzika koja mami svojim zvucima svaki put kad se otvore vrata ovog lokal, prosto će vas natjerati da uđete i uživo osjetite prijatnu atmosferu.

Baš zbog toga što je programski sadržaj klubskih dešavanja raznovrstan i prilagođen svačijem ukusu.

Posjetite nas i uvjerite se da je restoran Achemist mjesto u kojem će uživati sva vaša čula!

 

Mjesto dobrog ukusa

Restoran Alchemist

Koncept atraktivnog i moderno uređenog hedonističnog prostora i originalne mediteranske kuhinje odiše tradicionalnom crnogorskom gostoljubivošću, što daje dobar povod da nam dođete u posjetu.

Budimo u kontaktu

Pošaljite nam poruku

Ukoliko imate neko pitanje za nas, sugesiju, pohvalu ili kritiku slobodno nam pišite, a mi ćemo vam u najskorijem mogućem roku odgvoriti.

Više sa našeg bloga

Ostavite komentar