Ugođaj vrijedan pet zvjezdica – Restoran Alchemist

1 Comment

Ugođaj vrijedan pet zvjezdica nudi najbolji mediteranski restoran, Alchemist.

Gdje god pogledate pronaći ćete neki vid ugostiteljskog objekta. Čak i u najskrivenijem kutku grada možete se sresti sa nekim restoranom.

Savremeno doba je, zaista, donijelo mnoštvo kreativnih koncepata – počev od etno forme, pa do mjesta koja odišu nevjerovatnom dozom luksuza. Međutim, rijetki su oni koji pružaju ugođaj vrijedan pet zvjezdica.

Ugođaj vrijedan pet zvjezdica

Upravo tu čast ima restoran u Podgorici, Alchemist.

Ugođaj vrijedan pet zvezdica, jer ništa nije prepušteno slučaju

Da li ste se ikada zapitali šta znače zvjezdice uz naziv restorana? Da li, možda, znate kako se one dobijaju? Naravno, svi smo svjesni da što ih je više, restoran je elitniji, bolji. Međutim, mnogi ovo rangiranje vezuju samo za raznovrsnost jela i njihov ukus.

Ugođaj vrijedan pet zvjezdica čini mnogo više od ponude u meniju. Naime, iza svake od tih zvjezdica krije se određeni standard koji je restoran zadovoljio.

Restoran Alchemist zasluženo nosi pet zvjezdica koje su dokaz da je njegov kvalitet uspješno prošao sve kontrole.

Atmosfera luksuza i duh zadovoljstva mogu se osjetiti već na samom ulazu. Prekrasni enterijer odiše elegancijom, a zidovi u drvenim tonovima prijatnom toplinom. Moderni komadi živih boja savršeno se upotpunjuju sa retro elementima. Tako vintage vitrina sa skupocenim vinima donosi duh nekih davnih vremena, dok impozantni šank nam poručuje da je ovo epicentar za noćni život u Podgorici.

Zapravo, u restoranu Alchemist se vodi računa o svakom detalju kako bi gosti imali ugođaj vrijedan pet zvjezdica. Sa enterijera pogled će vam, sigurno, skrenuti na savršeno postavljene stolove sa prefinjenim servisama na kojima su jela tako dekorisana da izgledaju poput pravih umjetničkih djela.

Najfinija estetika hrane i prostora omogućuje da sva vaša čula uživaju, pa ne čudi što je ovo omiljeno mjesto za porodičnu večeru ili ručak, kao i za korporativne proslave.

Ugođaj vrijedan pet zvjezdica spaja mirise i ukuse najljepših kuhinja svijeta

Alchemist je, prije svega, mediteranski restoran. Vođeni tradicionalnom recepturom, naši iskusni kuvari unose moderni sadržaj u svako jelo, tako da će ono zadovoljiti i najprobirljivija nepca.

Ugođaj vrijedan pet zvjezdica

Vrhunski riblji specijaliteti i morski plodovi provlače se u svakom dijelu jelovnika. Pa ćete teško moći da odolite, a da ne probate grilovanu hobotnicu, file brancina na povrću ili mediterano ražnjić koji donosi kombinaciju gambora, hobotnice, lignje, sipe, lososa i zelene riže.

Mediteranska kuhinja dolazi i u laganim salatama, među kojima se posebno izdvaja specijalitet kuće – Alchemist salata. Naravno, domaće pašte su neizostavni dio ponude. Počev od klasičnih Carbonara i Bolognese, pa do neobičnih, kao što ljuta Arrabbiata i Pure alchemy sa gamborima i crnim taljatelama.

Restoran Alchemist ne bi pružao ugođaj vrijedan pet zvjezdica da ne donosi mješavinu kuhinja iz različitih krajeva. Tako da ovdje možete probati neodoljivo jelo iz Azije, filet lososa sa soba nudlama. Dok nam pravo iz Španije dolazi tradicionalna paelja.

Pored hrane koja je spremljena isključivo od svježih, najkvalitetnijih namirnica, Alchemist se od drugih izdvaja po ponudi veganskih i vegetarijanskih jela, a za prave gurmane tu su specijaliteti iz PIRA peći. Zahvaljujući specijalnom sistemu, ovi specijaliteti čuvaju prirodnu aromu i sočnu teksturu koja se topi u ustima pri svakom zalogaju.

Ugođaj vrijedan pet zvjezdica

Posjetite Alchemist i uvjerite se sami zašto važi za najbolji restoran u Podgorici!

Mjesto dobrog ukusa

Restoran Alchemist

Koncept atraktivnog i moderno uređenog hedonističnog prostora i originalne mediteranske kuhinje odiše tradicionalnom crnogorskom gostoljubivošću, što daje dobar povod da nam dođete u posjetu.

Budimo u kontaktu

Pošaljite nam poruku

Ukoliko imate neko pitanje za nas, sugesiju, pohvalu ili kritiku slobodno nam pišite, a mi ćemo vam u najskorijem mogućem roku odgvoriti.

Više sa našeg bloga

Ostavite komentar